Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian uinnin Yläkoululeiritykseen lukuvuonna 2021 – 2022 haki ennätysmäärä uimareita. Hakijoita oli noin 50 kaikki luokka-asteet huomioiden.

Valinnoissa huomioimme niin hakemuksen kuin myös FINA pisteet uimarin parhaista tuloksista viimeisten vuosien aikana. Tämä sen johdosta, että korona on rajannut viime aikojen kilpailujen määrää huomattavasti. Koska hakijoita oli paljon erityisesti 7. luokan ja 8. luokan leirityksiin ja uimarit olivat suhteellisen tasaisia päätimme ottaa useamman uimarin näille luokka-asteille. Valitsimme 7. luokkalaisia 14, 8. luokkalaisia 16 ja 9. luokkalaisia 10. Kaksi 8. luokkalaista valittiin 9. luokkalaisten ryhmään. Näin ryhmien uimarimäärät ovat 14, 14 ja 12.

Leiritys käynnistyy elokuussa 2021. Ensimmäisenä leiritykseen tulevat 9. luokkalaiset.

Liitteessä leiritykseen valitut uimarit ja leirien ajankohdat. Uimarit ovat aakkosjärjestyksessä.

Miten tästä eteenpäin?

Koska hakijoita oli paljon ja osa jäi varapaikoille toivomme, että jokainen ottaa paikan vastaan. Mikäli kuitenkin tulet siihen tulokseen, että perut leiripaikan niin ilmoitathan tästä leirityksen valmentajalle viimeistään 31.5.2021. Näin voimme tarjota paikkaa vielä varasijoille jääneille. Paikan vahvistamista ei erikseen tarvitse tehdä.

Kesäkuun aikana lähetämme tarkempaa tietoa kaikista leireistä sekä ohjetta ensimmäiselle leirille.

https://www.vrua.fi/wp-content/uploads/2021/05/VRUA-ylakoululeiritys-Uinti-2021-2022-valitut-urheilujat.pdf